به گزارش بهداشت نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای سیاه می تواند خطر مرگ را کاهش دهد. طبق تحقیقات ذکر شده، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف می کنند کمتر است. چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است و تحقیقات قبلی ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیت هایی که چای سبز رایج ترین نوع چای است نشان داده است. اما در مورد چای سیاه اطلاعات متفاوتی وجود داشت. رابطه نوشیدن چای سیاه و مرگ محققان موسسه ملی سلامت ایالات متحده مطالعه ای را برای ارزیابی رابطه بین مصرف چای سیاه و مرگ به هر علتی انجام داده اند. برای این منظور آنها داده های پایگاه داده Biobank بریتانیا را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. محققان همچنین ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنیهای رایج چای مانند شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر میگذارد، متفاوت است یا خیر. بیوبانک بریتانیا شامل داده های نیم میلیون مرد و 40 زن است. این افراد تا 69 سال سن دارند که بین سالهای 2006 تا 2010 یک پرسشنامه اولیه را تکمیل کردهاند. از این تعداد، 85 درصد گزارش کردهاند که به طور منظم چای مینوشند و از این تعداد، 89 درصد چای سیاه مینوشند. با توجه به نتایج تجزیه و تحلیل، شرکت کنندگانی که گزارش دادند 2 فنجان یا بیشتر چای در روز می نوشند، به طور قابل توجهی بیشتر از افرادی که این کار را نکردند، داشتند. خطر مرگ در افرادی که چای ننوشیدند 9 تا 13 درصد کمتر بود. این رابطه بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بود. به گفته محققانی که این تحقیق را انجام داده اند، یافته های آنها نشان می دهد که چای، حتی در سطوح مصرف بالا، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. منبع: + امتیاز کاربر
منبع: نی نی نیوز