آموزش کامل طرز تهیه سرکه سیب خانگی



بسیاری از افراد طرز تهیه سرکه سیب خانگی را به روش های مختلف یاد گرفته اند و گاهی اوقات در جزئیات با هم تفاوت دارند، اما در این مقاله سعی کرده ایم بهترین و آسان ترین روش را به شما آموزش دهیم. تقریباً به هر طرف که نگاه می کنیم با سیب مواجه می شویم! بیشتر خانه ما درخت سیب دارد و این میوه خوش طعم و معطر را راحتتر از هر میوه دیگری می توان پیدا کرد. سیب به تنهایی خواص زیادی دارد اما سرکه سیب که یکی از محصولات آن است مصارف زیادی دارد. از سرکه سیب برای تهیه انواع ترشیجات و علاوه بر آن در غذاها و حتی برای تهیه ماسک های زیبایی پوست استفاده می شود. در این مطلب ابتدا توضیحاتی در مورد سیب ارائه می کنیم و سپس آموزش کامل طرز تهیه سرکه سیب خانگی را در اختیار شما قرار می دهیم. با گومگ همراه باشید پوست و دانه سیب را دور نریزید! هنگام شستن و تمیز کردن سیب، هرگز دانه ها و پوست آن را دور نیندازید. ممکن است نتوانید آنها را بخورید (اگر بخورید اشکالی ندارد) اما می توانید از آنها برای تهیه غذاهای دیگر استفاده کنید. در واقع سیب هیچ ضایعاتی تولید نمی کند و می توان از آن در همه جا استفاده کرد. دانه ها و پوست سیب دارای خواص و کاربردهای فراوانی هستند که می توانید در صورت نیاز آنها را فریز کرده و استفاده کنید. البته اگر پوست سیب را نگیرید برای سرکه شما مشکلی ایجاد نمی کند. اگر در نزدیکی خود باغ سیب دارید و فصل برداشت سیب است، بهتر است سیب های مورد نیاز خود را از آنجا تهیه کنید، زیرا هر چه سیب تازه تر باشد بهتر است. اما اگر این امکان برای شما وجود ندارد، می توانید سیب های مورد نیاز خود را از میوه فروشی تهیه کنید. خواص سرکه سیب این سرکه دارای خواص بی شماری است و منبع غنی از فسفر، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است. بسیاری از مردم معتقدند که می توان از آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده کرد. سرکه سیب برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و همچنین درمان سوزش سر دل استفاده می شود. شاید غیر منطقی به نظر برسد، اما سرکه سیب برای سوزش سر دل و سوزش معده بسیار مفید است. این ماده شگفت انگیز اسید معده را افزایش می دهد و در نتیجه به هضم غذا کمک می کند. نکات مهم در تهیه سرکه سیب خانگی این دستور یکی از سنتی ترین و ساده ترین روش های تهیه سرکه سیب است که تقریباً همه می توانند آن را انجام دهند. فقط چند مرحله ساده را دنبال کنید تا بهترین سرکه سیب خانگی را دریافت کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام ظروف و ظروف استفاده شده کاملاً تمیز هستند و به جز باکتری هایی که در فرآیند طبیعی ساخت سرکه ایجاد می شوند، هیچ باکتری دیگری در ظروف شما وجود ندارد. ظرفی که برای این کار استفاده می کنید باید کاملا خشک و تمیز باشد. همچنین خواندید که نباید درب آن را کاملا ببندید تا مقداری هوا وارد آن شود و سرکه ترش شود. طرز تهیه سرکه سیب خانگی با این سرکه شگفت انگیز: مواد لازم: سیب رنده شده بدون هسته و دم (به اندازه ای که سه چهارم ظرف را پر کند) مقداری سرکه سیب یا آب تصفیه شده انگور طرز تهیه سرکه سیب خانگی: کاملا تمیز یک ظرف شیشه ای سه چهارم ظرف را با سیب رنده شده پر کنید. آنها را به اندازه ای ریز رنده کنید تا ظرف پر شود. به ازای هر کیلوگرم سیب، یک لیوان سرکه سیب یا انگور اضافه کنید. از آنجایی که اندازه ظرف هر فرد متفاوت است، نمی توان اندازه خاصی را برای این کار در نظر گرفت و باید خودتان بررسی کنید که ظرف شما نسبتا پر است. توجه داشته باشید که نیازی به افزودن آب یا مواد دیگر نیست و فقط سیب و سرکه کافی است. درب ظرف را بپوشانید تا مقداری هوا وارد ظرف شود. همچنین در صورت تمایل می توانید درب ظرف را با پارچه ای ببندید و آن را به اطراف بکشید. آن را به مدت 5 هفته در جای نسبتا گرم قرار دهید. بعد از 5 هفته به سراغ آن بروید و مقداری از آن را بچشید. اگر مزه ترش داشته باشد معنی دارد! که سرکه شما اثر کرده است. آن را از صافی رد کنید و در ظرف دیگری بریزید. پس از پانزده روز دیگر، سرکه شما کاملاً آماده مصرف است. نکته پایانی: تا حد امکان سعی کنید از سیب های سالم و رسیده برای تهیه سرکه سیب استفاده کنید.

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید