این غذاها علائم سرماخوردگی را تشدید می کنند!


درد، سوزش و خارش گلو، سرفه های خشک و کوتاه و گرفتگی بینی علائم شایعی هستند که معمولاً در هنگام سرماخوردگی و سایر بیماری های تنفسی با آن مواجه می شویم. علائمی که با گذشت زمان بهبود می یابند. البته به شرط درمان به موقع و عدم مصرف مواد غذایی که ممکن است وضعیت بیماری را بدتر کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و درمان، درمان کامل سرماخوردگی حدود 5 روز طول می کشد، اما اگر رژیم غذایی و سبک زندگی تغذیه ای خود را تغییر ندهیم، شاهد تشدید آن خواهیم بود. علائم سرماخوردگی و آنفولانزا فهرست مطالب (کلیک کنید) ممنوعیت های غذایی برای جلوگیری از تشدید علائم سرماخوردگی در هنگام بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا، از مصرف غذاهای زیر در فصول سرد سال پرهیز کنید: شیرینی ها مصرف زیاد قند می تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. افزایش قند خون از عملکرد گلبول های سفید جلوگیری می کند و عفونت در بدن پخش می شود. علاوه بر این، مصرف شکر باعث افزایش التهاب در بدن می شود. کربوهیدرات های ساده، این نوع کربوهیدرات ها قند خون را نیز افزایش می دهند. البته همه کربوهیدرات ها از این نوع نیستند. هنگام سرماخوردگی نان سبوس دار، غلات کامل و … مصرف کنید، زیرا حاوی فیبر زیادی است و التهاب را در بدن کاهش می دهد. شما هم از معده درد رنج می برید، غذای خود را تند نکنید. مرکبات اگر ناراحتی معده دارید، علاوه بر غذاهای تند، از مصرف مرکبات پرهیز کنید، زیرا این میوه ها معده را تحریک می کنند و حالت تهوع را تشدید می کنند. آب نبات بدون قند این نوع آب نبات حاوی سوربیتول است که می تواند مشکلات گوارشی را تشدید کند. سوربیتول قابل هضم نیست و می تواند باعث اسهال و ناراحتی معده شود. اسهال در سرماخوردگی خطرناک است زیرا باعث کم آبی بدن می شود. کافئین نوشیدنی های کافئین دار بدن را کم آب می کنند. اگر این نوشیدنی ها با شکر همراه باشند، التهاب را در بدن افزایش می دهند و مبارزه با عفونت ها را سخت می کنند. بنابراین، هنگام سرماخوردگی از نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید. غذاهای خشک و ترد می توانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند. هنگام سرماخوردگی کراکر، آجیل یا حتی سبزیجات خام نخورید. ترشی های این غذاها به دلیل داشتن سرکه و نمک باعث افزایش التهاب گلو می شوند. هنگامی که فرد با علائم سرماخوردگی مبارزه می کند، غذاهای چرب اشتها را کاهش می دهد. در عین حال، خوردن غذاهای چرب باعث افزایش التهاب و بدتر شدن احساس شما می شود. وقتی بیمار هستید و بدنتان به شما می گوید که خوردن یک همبرگر چرب ایده خوبی نیست، احتمالاً نباید آن را بخورید. بنابراین دلیل خاصی برای بی میلی نسبت به غذاهای چرب یا فست فودها در هنگام بیماری وجود دارد. بستنی برای رفع گلودرد بستنی نخورید. زیرا بستنی فقط می تواند شما را بیمارتر کند. اکثر بستنی ها از لبنیات پرچرب تهیه می شوند. علاوه بر این، بستنی حاوی مقدار زیادی قند است، ماده دیگری که التهاب و عفونت را افزایش می دهد. بنابراین، اگر می‌خواهید سیستم ایمنی بدنتان عملکرد مطلوبی داشته باشد، از خوردن غذاهای شیرین و پرچرب خودداری کنید. شیر یکی از غذاهایی است که هنگام سرماخوردگی یا عفونت های مشابه باید از مصرف آن اجتناب کنید. لبنیات به طور موقت مخاط را غلیظ می کند که برای آلرژن های بدن مضر است. موز فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما برای درمان سرماخوردگی توصیه نمی‌شود، زیرا تولید هیستامین را تحریک می‌کند و همچنین قند بالایی دارد که می‌تواند باعث التهاب و کاهش توانایی سیستم ایمنی بدن شود. منبع: + امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید