بهترین قهوه های ترک را اینجا بنوشید



آنچه قهوه ترک را از قهوه فرانسوی و قهوه اسپرسو متمایز می کند میزان پودر شدن و سرو آن است. دوستداران قهوه به راحتی می توانند طعم قهوه ترک را به همراه تمام طعم هایی که از انواع قهوه چشیده اند به یاد بیاورند. منشا این نوشیدنی محبوب به ترکیه برمی گردد. در واقع اگر به دنبال طعم اصلی قهوه ترک هستید، بد نیست سری به ترکیه و استانبول بزنید. لذت نوشیدن این قهوه در قلب استانبول را هرگز فراموش نخواهید کرد، حتی اگر بلیط لحظه آخری استانبول به تهران را در مسیر فرودگاه ترکیه بنوشید. قهوه ترک درست در استانبول است. در هر کجای دنیا می توانید آن را پیدا کنید، اما نحوه دم کردن و سرو این نوع قهوه در استانبول متفاوت است. حتی می توان آن را یکی از مهم ترین جاذبه های ترکیه و شهر بزرگ استانبول دانست. به این ترتیب بسیاری از مسافران و گردشگران بین کافه های مختلف استانبول طعم اصیل این نوشیدنی محبوب را می چشند. جالب اینجاست که این طعم در میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. اگر به ترکیه سفر می کنید، امتحان این نوشیدنی محبوب را فراموش نکنید. طرز سرو قهوه ترک قهوه ترک معمولا در ظروف کوچکی به نام جازوا تهیه می شود. این نوع ظرف از فولاد ضد زنگ، برنج، مس یا سرامیک ساخته شده است. همچنین دارای دسته های بلند برای جلوگیری از داغ شدن دسته و به راحتی در دست گرفتن است. لبه شیشه نیز به گونه ای طراحی شده است که بتوانید به راحتی قهوه را از آن به فنجان انتقال دهید. اگر اهل قهوه خوری هستید، می دانید که نوشیدن قهوه به خصوص قهوه های خالص مانند قهوه ترک، اسپرسو آمرکانو و … برای همه مناسب نیست. تلخی قهوه خالص مستلزم آن است که ظرف سرو یک فنجان بسیار کوچک باشد. بنابراین معمولاً علاوه بر سرو قهوه، با یک لیوان آب و نوعی شیرینی ترکی به نام راحت الحلقوم سرو می شود. قهوه ترک را می توانید در سه حالت ساد (بدون شکر)، اورتا شکرلی (متوسط ​​با مقدار کمی شکر) یا çok şekerli (کاملا شیرین) سفارش دهید. بهتر است قبل از تهیه بلیط لحظه آخری استانبول به تهران حداقل یک بار به کافه های استانبول بروید و این طعم دوست داشتنی را در جای اصلی خود بچشید. نقش قهوه ترک در مراسم خواستگاری قهوه جایگاه ویژه ای در فرهنگ ترکی خاخام ها دارد. تا جایی که قهوه ترک در ترکیه یک فرهنگ است. این فرهنگ به قدری رایج است که حتی در مراسم خواستگاری آنها نیز نقش آفرینی می کند. در مراسم خواستگاری، قهوه توسط عروس برای خانواده داماد سرو می شود. ولی این آخر ماجرا نیست. عروس برای خانواده داماد قهوه می گذراند و به همه قهوه ها غیر از قهوه داماد شکر اضافه می کند. قهوه داماد را درست می کند اما با نمک چاشنی! این کار برای سنجش صبر داماد انجام می شود. در واقع زمانی که داماد قهوه می نوشد باید کمترین تغییر را در چهره خود نشان دهد تا صبر دختر از او خارج شود. این یکی از سنت هایی است که در میان برخی خانواده ها رایج است. طرز تهیه قهوه تفاله های قهوه ترک تفاوت چندانی با انواع دیگر قهوه ندارند. چیزی که این نوع قهوه را خاص می کند طرز تهیه آن است. یکی از نکات مهم در تهیه قهوه ترک این است که باید در دمای پایین تهیه شود. این حرارت کم باعث می شود که قهوه به تدریج به آب طعم بدهد و به آرامی و به موقع دم بکشد. برای تهیه این نوع قهوه، دانه های آن را در آب داغ می ریزند تا طعم آب به آن بدهد. برخی از افرادی که قهوه شیرین دوست دارند چیز دیگری مانند شکر یا شیر را به آب داغ اضافه می کنند و آن را روی قهوه داغ به جوش می آورند. بعضی ها این کار را برای بار دوم و سوم انجام می دهند. اگر به کافه های استانبول رفته باشید، حتما می دانید که یکی از هنرهای مسئول سرو قهوه، سرو قهوه با فوم روی آن است. در واقع اگر قهوه ترک به خوبی سرو شود باید لایه ضخیمی از فوم روی آن دیده شود. در ترکی به این طبقه کاپوک می گویند. گارسون نیز سعی می کند فنجان های قهوه را با همان فنجان ها سرو کند. نکته این است که اگر قهوه را 20 ثانیه روی حرارت بجوشانید دوباره طعم خوبی پیدا می کند. اما این 20 ثانیه گرما باعث از بین رفتن کف روی قهوه می شود. بنابراین برای اینکه قهوه در آب طعم خوبی بدهد و کف روی آن از بین نرود، برخی افراد قبل از حرارت دادن به مدت 20 ثانیه کف قهوه را جدا می کنند. ابتدا این کف را در فنجانی ریخته و بقیه مایع یعنی قهوه اصلی را پس از مدتی جوشیدن به فنجان اضافه می کنند. انجام دادن! همچنین برای داشتن بهترین انتخاب می توانید جدول مربوط به این بلیط ها را در سایت مشاهده کرده و از جزئیات پرواز انتخابی مطلع شوید.

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید