خواص و عوارض روغن نارگیل


در ادامه معرفی روغن های خوراکی در سایت سیب، امروز در این مقاله پزشکی قصد داریم با روغن نارگیل و خواص آن آشنا شویم و ببینیم از این روغن گیاهی معطر چه استفاده هایی می توان کرد. روغن نارگیل چیست؟ ممکن است کمتر از روغن زیتون با روغن نارگیل مواجه شده باشید. با این حال، محبوبیت روغن نارگیل در سال های اخیر افزایش یافته است. زیرا ادعا می شود که این روغن فواید بی شماری دارد و حتی می تواند به کاهش وزن کمک کند. قبل از اینکه با خواص روغن نارگیل آشنا شوید، بهتر است ابتدا ببینید روغن نارگیل چیست. روغن نارگیل از فشار دادن نارگیل به دست می آید و یک روغن طبیعی و مرغوب است اما گران است. بسیاری از تولید کنندگان شروع به استفاده از روغن نارگیل در محصولات خود کرده اند و بسیاری از مردم از آن برای پخت و پز استفاده می کنند. بسیاری از محصولات مانند غذاهای سرخ شده، شیرینی ها، شامپوها، قهوه و اسموتی ها حاوی روغن نارگیل هستند. روغن نارگیل حاوی بیش از 80 درصد چربی اشباع شده است. چربی های اشباع شده با بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها مرتبط هستند. دستورالعمل های غذایی 2015-2020 برای آمریکایی ها توصیه می کند مصرف چربی اشباع شده را به کمتر از 10 درصد کالری روزانه محدود کنید. این بدان معناست که فردی که از رژیم غذایی 2000 کالری در روز پیروی می کند، نباید بیش از 20 گرم چربی اشباع در روز مصرف کند. خواص روغن نارگیل برخی از خواص روغن نارگیل به صورت علمی تایید شده است و برای آن دسته از خواصی که تحقیقات به طور کامل تایید نشده اند نیز شواهد و دلایل خوبی وجود دارد. روغن نارگیل سرشار از MCT ها است که بدن شما آن ها را متفاوت از LCT ها متابولیزه می کند. MCT ها منبع سریع انرژی هستند که بدن شما می تواند سریعتر از سایر انواع چربی های اشباع شده جذب و استفاده کند. بنابراین، روغن نارگیل می تواند یک منبع انرژی فوری در دسترس باشد. MCT ها ممکن است با کاهش گرسنگی به کاهش مصرف غذا کمک کنند. با این حال، شواهد نشان می‌دهد که روغن نارگیل لزوماً همان اثر را ایجاد نمی‌کند. محققان دریافته اند که مصرف نوعی چربی اشباع شده در روغن نارگیل به نام MCTs ممکن است تعداد کالری مصرفی را افزایش دهد. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا روغن نارگیل خود این تأثیر را دارد یا خیر. روغن نارگیل منبع خوبی از آنتی اکسیدان است که دارای اثرات ضد التهابی، ضد دیابتی و محافظت از مغز است. از سوی دیگر، MCT های موجود در روغن نارگیل می توانند غلظت کتون های خون را افزایش دهند که ممکن است به کاهش دفعات تشنج کمک کند. این MCT ها به طور قابل توجهی سطح کتون خون را افزایش می دهند و ممکن است به طور بالقوه به علائم بیماری آلزایمر کمک کنند. با این حال، مطالعات بیشتری مورد نیاز است. از جمله خواص روغن نارگیل برای استخوان ها، محتوای پلی فنل این روغن است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و ساختار استخوان را بهبود می بخشد. خواص روغن نارگیل برای پوست صورت علاوه بر دریافت خواص روغن نارگیل در غذا، می توانید از مصرف محلی این روغن نیز بهره مند شوید. طبق مطالعات، روغن نارگیل می تواند به افزایش رطوبت پوست کمک کند. روغن نارگیل همچنین ممکن است عملکرد پوست را بهبود بخشد، به جلوگیری از از دست دادن بیش از حد آب کمک کند و از پوست شما در برابر عوامل خارجی مانند عوامل عفونی، مواد شیمیایی و آلرژن ها محافظت کند. همچنین، روغن نارگیل ممکن است با افزایش انعطاف پذیری و کاهش شکستگی به تقویت موهای شما کمک کند. خواص روغن نارگیل برای عفونت همانطور که گفتیم روغن نارگیل حاوی MCTs است. اسید لوریک یک MCT است که دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است. اسید لوریک حدود 50 درصد از MCT های موجود در روغن نارگیل را تشکیل می دهد و طبق تحقیقات، می تواند با ارگانیسم های بیماری زا زیر مبارزه کند: استافیلوکوکوس اورئوس. استرپتوکوک موتانس؛ استرپتوکوک پیوژنز؛ اشریشیا کلی؛ هلیکوباکتر پیلوری. مطالعات نشان می دهد که اسید لوریک ممکن است یک عامل باکتریواستاتیک باشد. عوامل باکتری استاتیک از رشد و تکثیر باکتری ها بدون از بین بردن آنها جلوگیری می کند و در نتیجه از بیماری جلوگیری می کند. روغن نارگیل همچنین برای بهداشت دهان و دندان مفید است و نشان داده شده است که استفاده از روغن نارگیل به عنوان دهانشویه می تواند به میزان قابل توجهی تعداد باکتری های مضر در دهان را کاهش دهد. خواص گوارشی روغن نارگیل روغن نارگیل دارای خواصی است که باکتری ها، انگل ها و قارچ هایی که باعث اختلالات گوارشی می شوند را درمان می کند. همچنین مصرف روغن نارگیل به افزایش سطح برخی باکتری های سالم در روده کمک می کند که علاوه بر کمک به هضم غذا، از رشد سایر باکتری های بیماری زا جلوگیری می کند. مصرف روغن نارگیل همچنین به کاهش نفخ و علائم سندرم روده تحریک پذیر کمک می کند و توانایی بدن برای حذف مواد مغذی و ویتامین ها را بهبود می بخشد. نحوه استفاده از روغن نارگیل روغن نارگیل را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد. اما نحوه استفاده از روغن نارگیل برای بهره مندی از تمامی خواص این روغن می تواند شامل فهرست زیر باشد: سرخ کردن، پختن، بخارپز کردن: روغن نارگیل برای استفاده در دمای بالا و به دلیل ترکیب خاصی از اسیدهای چرب بسیار مناسب است. در برابر گرما بسیار مقاوم است؛ جایگزین کره: روغن نارگیل حاوی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و فیبر است. به دلیل قوام خامه ای آن، جایگزین خوبی برای کره است. برای مراقبت از پوست و مو: روغن نارگیل طبیعی یک مرطوب کننده عالی برای هر نوع پوستی است. به سرعت جذب پوست می شود؛ برای مراقبت از لب: روغن نارگیل می تواند به عنوان یک مومیایی لب طبیعی نیز استفاده شود. عاری از رنگ و رایحه است و حس نرمی را روی پوست لب ایجاد می کند. برای مراقبت از دندان و دهان: نارگیل ضد باکتری است و احساس تمیزی دلپذیری در دهان ایجاد می کند. برای حیوانات خانگی: انسان ها نه تنها از روغن نارگیل سود می برند، بلکه می تواند به عنوان یک مکمل غذایی ارزشمند برای گربه ها و سگ ها نیز استفاده شود. کنه ها و کک ها روغن نارگیل را دوست ندارند. بنابراین دافع طبیعی حشرات است. عوارض جانبی روغن نارگیل به طور خلاصه می توان گفت که از عوارض روغن نارگیل می توان به اسهال، گرفتگی عضلات و ناراحتی های گوارشی اشاره کرد که البته تنها در افراد معدودی رخ می دهد. روغن نارگیل همچنین ممکن است سطح کلسترول بد خون یا LDL را افزایش دهد که برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی خطرناک است. استفاده از این روغن مانند هر روغن دیگری در صورتی که از حد مجاز خود فراتر رود باعث افزایش وزن و افزایش توده چربی بدن می شود. حرف آخر، شاید نتوان گفت که روغن نارگیل بهترین روغن برای پخت و پز است. اما می‌توانید از انواع فرآوری نشده این روغن که به‌عنوان روغن خام در بازار موجود است، به دلیل عطر و طعم مطبوع آن در سالادها و شیرینی‌هایتان استفاده کنید. توجه داشته باشید که به طور کلی مصرف چربی ها و روغن ها باید در رژیم غذایی شما محدود باشد و بیشتر کالری شما باید از طریق مصرف پروتئین ها و کربوهیدرات های سالم به دست آید. اگر در مورد روغن نارگیل و خواص درمانی آن سوالی دارید، سوالات خود را در قسمت نظرات مطرح کنید تا پزشکان سایت سیب پاسخگوی سوالات شما باشند. منابع: https://www.healthcanal.com https://www.healthline.com/nutrition https://www.oelmuehle-solling.de سوالات متداول در مورد روغن نارگیل روغن نارگیل چیست؟ روغن نارگیل یک روغن گیاهی است که از فشار دادن میوه نارگیل به دست می آید. این روغن به دو صورت خام و فرآوری شده در بازار موجود است و انواع فرآوری شده آن بی بو و بی مزه می باشد. عوارض جانبی روغن نارگیل چیست؟ اسهال، گرفتگی عضلات، ناراحتی های گوارشی، افزایش کلسترول بد و افزایش وزن از مهم ترین عوارض روغن نارگیل هستند. چرا روغن نارگیل برای عفونت مفید است؟ این روغن می تواند با باکتری های عامل بیماری مبارزه کند زیرا حاوی اسید لوریک است که یک عامل ضد باکتری است.

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید