گوشت بلدرچین بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای لهستانی، پرتغالی، ایتالیایی، مکزیکی و هندی است. گوشت بلدرچین را معمولا با استخوان می خورند. از آنجایی که این پرندگان کوچک هستند، خلاص شدن از شر استخوان های ریز کار آسانی نیست. با این حال، این استخوان ها بسیار نرم هستند و به راحتی جویده می شوند. بلدرچین که در هند به گوشت خیر نیز معروف است، بسیار خوشمزه و به دلیل فواید سلامتی و تغذیه ای آن مشهور است. خواص بلدرچین و تخم مرغ بسیار زیاد و مشابه است. آنها بسیار مغذی هستند و حاوی کلسیم، پروتئین، آهن، روی و کلسیم هستند. تخم بلدرچین سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامین های A، B، K و D است و مضرات بلدرچین به حدی محدود است که به جز موارد خاص می توان با خیال راحت از آن استفاده کرد. فهرست مطالب (کلیک کنید) ارزش غذایی گوشت بلدرچین در هر 100 گرم گوشت بلدرچین پخته حاوی مقادیر زیر است: کالری: 227 کالری چربی کل: 4.2 گرم چربی اشباع: 1.2 گرم کلسترول: 64 میلی گرم سدیم: 47 میلی گرم کربوهیدرات کل پروتئین: 20 گرم کلسیم: 12 میلی گرم آهن: 4.2 میلی گرم پتاسیم: 218 میلی گرم گوشت بلدرچین تقریباً شبیه اردک های کوچک است. بلدرچین برخلاف سایر پرندگان اهلی مانند بوقلمون و مرغ که گوشت سفید دارند، گوشت سینه تیره دارد. بلدرچین لطیف تر از گوشت اردک و مرغ است. به طور کلی بلدرچین حتی وقتی به روش های مختلف پخته شود طعم خوبی دارد. گوشت بلدرچین از گوشت مرغ و اردک نیز خوشمزه تر است، اگرچه طعم آن از گونه های بلدرچین به گونه های دیگر متفاوت است. بلدرچین باب سفید بهترین و خوشمزه ترین گوشت را در بین همه گونه های بلدرچین دارد. گوشت بلدرچین تقریبا طعم اردک های کوچک دارد. فواید بلدرچین برای سلامتی گوشت لذیذ بلدرچین برای بینایی و همچنین پوست، استخوان ها و بافت های بدن شما مفید است. این گوشت به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند و برای سلامت قلب مفید است. همچنین مشکلات گوارشی و تنفسی را برطرف می کند. مهمترین فواید گوشت بلدرچین به شرح زیر است: تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف مکرر بلدرچین باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می شود. این تقویتکننده سیستم ایمنی، انگلها و باکتریهایی را که وارد بدن ما میشوند از بین میبرد و در نتیجه به محافظت از بدن در برابر عفونتهای خارجی کمک میکند. بهبود بینایی بلدرچین سرشار از ویتامین A است که فواید زیادی برای مشکلات چشمی دارد. وجود لوتئین و زآگزانتین به تقویت شبکیه و محافظت از چشم در برابر نور آبی کمک می کند. سرشار از پروتئین است. گوشت بلدرچین سرشار از پروتئین است و برای افراد علاقه مند به بدنسازی و عضله سازی بسیار مفید است. از این گوشت می توان برای افزایش جرم و تامین نیاز روزانه پروتئین استفاده کرد. همچنین تولید آنزیم ها و هورمون ها را در بدن ما افزایش می دهد. یکی از خواص بلدرچین این است که سرشار از پروتئین است. سلامت پوست را افزایش می دهد بلدرچین سرشار از ویتامین E است که به جلوگیری از پیری زودرس و بازسازی پوست کمک می کند. تقویت استخوان ها گوشت بلدرچین سرشار از کلسیم و فسفر است که برای سلامت استخوان ها مفید است. همچنین نقش مهمی در درمان پوکی استخوان، کمبود ناشی از فسفات و کلسیم دارد. برای بیماران دیابتی مفید است. بلدرچین به کنترل سطح قند خون بیماران دیابتی با تغییرات مکرر در سطح قند خون کمک می کند. مشکلات تنفسی را برطرف می کند. مصرف بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی مانند آسم، سل و دیستروفی عروقی کمک می کند. مصرف گوشت بلدرچین کمک زیادی به رفع مشکلات تنفسی می کند. به خوبی از قلب خود مراقبت کنید پزشکان مصرف بلدرچین را دو بار در هفته برای حفظ سلامت قلب توصیه می کنند. محتوای پروتئین بالا در بلدرچین به کاهش سطح کلسترول در بدن ما کمک می کند. درمان کم خونی میزان بالای آهن موجود در بلدرچین می تواند به درمان هیپوگلیسمی یا کم خونی کمک کند. همچنین هموگلوبین و گلبول های قرمز را در بدن ما تولید می کند. مشکلات گوارشی را حل می کند. گوشت بلدرچین از هضم غیرعادی، التهاب معده، جوش بیضه و جوش معده جلوگیری می کند. باعث کاهش وزن می شود. برای کاهش وزن باید غذاهای حاوی پروتئین بالا و حداقل چربی اشباع شده مصرف کنیم. اینجاست که گوشت بلدرچین وارد می شود، زیرا حدود 50 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه را با تنها 13 درصد از مقدار توصیه شده چربی اشباع شده تامین می کند. با توجه به این آمار بلدرچین در رژیم غذایی مناسبتر از مرغ است. رژیم دکتر کرمانی تنها رژیمی است که هیچ غذایی را از دست نمی دهد، فقط همین الان تصمیم بگیرید که می خواهید وزن کم کنید و به اندامی که همیشه می خواستید برسید! از این لحظه در کنار شما هستیم تا با هم به هدفتان برسیم. ثبت نام کنید و مشاوره رژیم غذایی دریافت کنید. خرید رژیم غذایی باعث تقویت سیستم عصبی می شود. متأسفانه با افزایش سن، در برابر بیماری های سیستم عصبی ناشی از تخریب سلولی آسیب پذیرتر می شویم. این مشکلات می تواند شامل از دست دادن حافظه کوتاه مدت به آلزایمر و زوال عقل باشد. با این حال، علائم و دلایلی برای همه این بیماری های عصبی وجود دارد که می توان آنها را برای مقابله با اثرات پیری دانست. به عنوان مثال، مصرف مقدار مناسب مواد معدنی و ویتامین ها باعث تقویت سلول های عصبی و بازیابی آنها می شود. بلدرچین حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید از جمله سلنیوم، روی، منیزیم، ویتامین های B1، B6 و B12 است. همه این عناصر نقش زیادی در ارتقای رشد ذهنی، بهبود حافظه و عملکرد بهتر سیستم عصبی دارند. به سلامت جنین کمک می کند. برای بهبود سلامت و اطمینان از رشد مناسب جنین، مادر باید ویتامین ها و مواد معدنی کافی مصرف کند. مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به دلیل داشتن ویتامین B بالا به بهبود خلق و خوی مادر باردار کمک می کند همچنین گوشت بلدرچین بسیار کم کالری و آسان هضم است. در دوران بارداری بلدرچین بهتر است آب پز یا بخارپز شود تا هیچ یک از مواد مغذی آن هدر نرود. مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به سلامت جنین کمک می کند. سایر خواص گوشت بلدرچین به تولید انرژی کمک می کند. تولید تستوسترون را تحریک می کند. اضطراب را کاهش می دهد. سطح قند خون را تنظیم می کند. ماهیچه های قلب را تقویت می کند. متابولیسم را بهبود می بخشد. هضم غذا را بهبود می بخشد. به پیشگیری از کم خونی کمک می کند. ساختار استخوان را تقویت می کند و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. فشار خون را تنظیم می کند. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. عملکرد سیستم تنفسی را بهبود می بخشد و آن را تثبیت می کند. مضرات بلدرچین بلدرچین حاوی چندین اسید اشباع است. بنابراین در مقایسه با انواع چربی، تاثیر مثبت کمتری روی سیستم عصبی دارد. گاهی افراد نسبت به گوشت بلدرچین عدم تحمل دارند. در این گونه موارد مصرف بلدرچین باید قطع شود. گوشت بلدرچین کالری بسیار کمی دارد و علیرغم ارزش غذایی بالا، برای جبران ذخایر انرژی کافی نیست. توصیه می شود قبل از سفر به مناطق سردسیر از خوردن بلدرچین خودداری کنید. یکی از مضرات بلدرچین این است که برخی افراد از عدم تحمل گوشت بلدرچین رنج می برند. هشدار مصرف گوشت بلدرچین گوشت بلدرچین فواید متعددی برای سلامتی دارد. اما اگر بیش از حد آن را مصرف کنیم ممکن است به بدن ما آسیب برساند. مصرف بیش از حد پروتئین برای سلامتی مفید نیست. اگر می خواهید به طور مکرر بلدرچین مصرف کنید، همیشه با پزشک مشورت کنید. کسانی که از ناراحتی یا التهاب مفصل زانو یا درد مفاصل رنج می برند نباید بلدرچین مصرف کنند. مصرف بی رویه بلدرچین خطرات متعددی دارد، مانند: افزایش کلسترول، درماتومیوزیت، آسیب به سیستم متابولیک، کاهش فشار خون، بیماری یا سنگ کلیه، جلوگیری از جذب مواد مغذی. چگونه گوشت بلدرچین بپزیم؟ گوشت بلدرچین در یک فروشگاه مواد غذایی بیشتر به صورت منجمد فروخته می شود. قبل از پختن بلدرچین، باید پاها، گردن و نوک بال ها را بردارید، زیرا این قسمت ها ارزش غذایی ندارند، اما می توانید از آن ها مقدار مناسبی تهیه کنید. مرحله بعدی این است که بلدرچین را با استخوان بجوشانید و سپس جدا کنید. ممکن است پرهای نازکی شبیه کرک فرش روی بدن بلدرچین باقی بماند. آنها را می توان با کمک گشتاور گاز حذف کرد. نگهداری گوشت بلدرچین درست مانند مرغ، بلدرچین را می توان تا 3 روز در سردترین قسمت یخچال نگهداری کرد. با این حال، گوشت بلدرچین بسیار ترد است و بهتر است به محض خرید آن را بپزید. اگر می خواهید برای مدت طولانی تری آن را نگهداری کنید، می توانید بلدرچین را با قرار دادن آن در کیسه فریزر به مدت 3 ماه منجمد کنید. برای محدود کردن خطر آلودگی، بهترین راه برای آب کردن بلدرچین منجمد این است که آن را یک شبه در یخچال قرار دهید. . همچنین مطمئن شوید که چند سوراخ در کیسه فریزر ایجاد کرده اید تا مایع خارج شود. برای انجام سریعتر این کار در عرض 1 ساعت، میتوانید بلدرچین منجمد را با قرار دادن آن در آب سرد همراه با 1 قاشق غذاخوری سرکه ذوب کنید. انجام دادن. فراموش نکنید که گوشت بلدرچین را پس از یخ زدایی نمی توان منجمد کرد و بهتر است ظرف 24 ساعت مصرف شود. گوشت بلدرچین را درست مانند مرغ می توان در سردترین قسمت یخچال نگهداری کرد. 5 تفاوت گوشت بلدرچین با گوشت مرغ گوشت مرغ به راحتی در بازار موجود است در حالی که بلدرچین به دلیل کمیاب بودن این پرنده به سختی یافت می شود و فروش آن در برخی جاها ممنوع است. ارزش غذایی گوشت بلدرچین چهار برابر گوشت مرغ است. ویتامین ها، مواد معدنی و آهن زیادی در بلدرچین یافت می شود، در حالی که گوشت مرغ از این نظر کمبود دارد. بلدرچین نقش فعالی در پیشگیری از برخی بیماری ها دارد. از نظر طعم، هر دو طعم خوبی دارند، اما گوشت بلدرچین به دلیل طعم بی نظیرش برنده است. آنچه از مقاله گوشت بلدرچین آموختیم: گوشت بلدرچین یکی از بهترین گوشت های پرندگان برای خوردن است. آنها ارزش غذایی زیادی دارند که با خوردن سایر پرندگان اهلی نمی توانید به دست آورید. علاوه بر این، بلدرچین، بر خلاف برخی از پرندگان دیگر، آنقدر کوچک است که می توان آنها را نادیده گرفت، حتی کمتر از بسیاری از پرندگان بزرگتر مانند بوقلمون و مرغ. دارد. خواص بلدرچین آنقدر زیاد است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد. بلدرچین یک غذای مقوی برای دوستداران طیور است. منبع: امتیاز کاربران
منبع: نی نی نیوز