دمنوش های لاغری؛ درباره چای و نوشیدن گل!



نوشیدنی های لاغری به یکی از معجزات کاهش وزن در دنیای تبلیغات و رسانه تبدیل شده اند. بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان این محصولات تاکید می کنند که با نوشیدن تنها چند فنجان از چای آنها در روز، چربی سوزی قابل توجهی رخ می دهد و فرد وزن مورد نظر خود را از دست می دهد. اما واقعیت این دمنوش های لاغری ادعایی چیز دیگری است. این چای ها اغلب حاوی سنا هستند. سنا یک گیاه دارویی است که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان یبوست تایید شده است. سنا حاوی ماده شیمیایی است که روده ها را تحریک می کند و خاصیت ملین دارد که باعث دفع آب زیادی از بدن و در نتیجه کاهش وزن می شود. لازم به ذکر است که مصرف زیاد دمنوش های حاوی سنا مضر است و در دراز مدت سلامت فرد را تهدید می کند. او انجام می دهد. دمنوش های لاغری صنعتی حاوی گیاه سنا هستند و در این قسمت توصیه می کنیم در صورت علاقه از دمنوش های طبیعی غیر صنعتی که مواد افزودنی ندارند استفاده کنید. بررسی انواع دمنوش های طبیعی و خواص و مضرات آنها، انواع چای و بحث لاغری و چربی سوزی. از طریق نوشیدنی یکی از موضوعاتی است که در قسمت “نوشیدنی های لاغری” مطرح شده است؛ در این قسمت در مورد تاریخچه گل، تاریخچه چای و پیدایش و انواع آن و آداب و رسوم چینی، ژاپنی و ایرانی در مورد نوشیدن آن صحبت می کنیم. گیاه پرطرفدار چای سبز یکی از معروف ترین دمنوش ها است که خاصیت لاغری را یکی از خواص منحصر به فرد آن دانسته و برای سلامتی مفید دانسته اند.این گیاه باستانی که از قدیم الایام در چین دم کرده و مصرف می کردند. نقاطی از دنیا پرمصرف ترین نوشیدنی در دنیا قبل از نوشابه، مشروبات الکلی و البته بعد از آب است!این خانواده بزرگ و پرطرفدار شامل چای سیاه، چای ماچا، چای اولانگ، چای سفید و چندین نوع دیگر است. چایی که در مورد آن صحبت می کنیم این چای فرهنگ و هویت منحصر به فردی دارد و آداب و رسوم چای ژاپنی را به وجود آورده و سالهاست که به یکی از جاذبه های گردشگری این کشور تبدیل شده است.چای محبوب ماچا موس می باشد. تی نوع مشخصه چای. یک لیوان چای ماچا ارزش غذایی معادل ده لیوان چای سبز دارد و در افزایش متابولیسم بدن تاثیر بسزایی دارد. چای که جای خود را در جشنواره های ایرانی باز کرد، کم کم از یک نوشیدنی صرف گذشت و صاحب معنا و فرهنگ شد. چای در تاریخ معاصر ایران نقش بسزایی داشته است. باعث ایجاد شغل، رونق کشاورزی، مفاهیم گسترده اجتماعی و بسیاری از آداب و رسوم و قوانین شده است. بد نیست بدانید چای از قدیم الایام مورد استفاده دارویی بوده و کمتر نوشیده شده است. ابوریحان بیرونی نیز از این گیاه نام برده و آن را جزو گیاهان دارویی قرار داده است. این گیاه در دوره صفویه تا قاجاریه به تدریج به مرحله دم کردن و نوشیده شدن رسید و توجه بسیاری از اعیان و بزرگان را به خود جلب کرد و باعث واردات کالا شد. از جمله جدیدها سماور بود. پس از آن در قرن چهاردهم میلادی این گیاه به طور گسترده کشت، تولید و مصرف شد و اولین مزارع چای ایران با همت کاشف السلطنه در ایران ایجاد شد. و شادی است اما چای نوشیدنی عزا و عروسی و شادی و غم و شادی و ناراحتی ایرانیان است. با این قسمت و داستان چای و گل نوشیدن همراه باشید و داستان این گیاه پنج هزار ساله و سفر آن از کوه های چین تا دشت های لاهیجان را بشنوید. امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید