دیابت و چای؛ نوشیدن چای خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد!



محققان دریافته اند که ارتباط مستقیمی بین دیابت و چای وجود دارد. نوشیدن 4 فنجان یا بیشتر چای در روز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از بهداشت نیوز، جیایینگ لی، سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ووهان چین گفت: افراد به سادگی با نوشیدن ۴ فنجان در روز می توانند خود را از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نجات دهند. Diabetes and Chytim Research یک متاآنالیز از 19 مطالعه انجام داد که بیش از 1 میلیون بزرگسال از هشت کشور را شامل شد. ابتدا، محققان نزدیک به 5200 بزرگسال بدون سابقه دیابت نوع 2 و میانگین سنی 42 سال را که در سال 1997 در مطالعه قرار گرفتند و تا سال 2009 دنبال شدند، تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگان به پرسشنامه هایی در مورد تعداد دفعات خوردن و نوشیدن پاسخ دادند. و اطلاعاتی در مورد عوامل سبک زندگی مانند ورزش منظم، سیگار کشیدن و مصرف الکل از آنها جمع آوری شد. از 46 درصد شرکت کنندگانی که نوشیدن چای را گزارش کردند، حدود 10 درصد (522 نفر) تا پایان مطالعه به دیابت نوع 2 مبتلا شدند. سپس تیم تحقیقاتی یک بررسی سیستماتیک از تمام مطالعاتی که نوشیدن چای و خطر دیابت را مرتبط می‌کردند، انجام دادند. نوع 2 در بزرگسالان تا سپتامبر 2021 مورد بررسی قرار گرفته بود. این تیم تحقیقاتی سه نوع از افرادی را که کمتر از یک فنجان در روز، یک تا سه فنجان در روز و چهار فنجان یا بیشتر در روز مصرف می‌کردند، بررسی کردند. دیابت نوع 2 را 1 درصد کاهش می دهد. در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشیدند، افرادی که یک تا سه فنجان چای در روز می‌نوشیدند، ۴ تا ۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند. لی گفت: «در حالی که برای تعیین دوز و مکانیسم دقیق این مشاهدات به تحقیقات بیشتری نیاز است، یافته‌های ما نشان می‌دهد که نوشیدن چای در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مفید است، مشروط بر اینکه دوز آن بالا باشد.» به عنوان مثال روزانه 4 فنجان.» وی افزود: ممکن است قسمت های خاصی از چای مانند پلی فنل ها باعث کاهش سطح گلوکز خون شود، اما ممکن است برای موثر بودن در برابر این بیماری به مقدار مشخصی از این ترکیبات زیست فعال نیاز باشد. مورد نیاز است.” منبع: + امتیاز کاربران

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید