روش صحیح جوشاندن شیر چیست؟



مصرف شیر با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است و مصرف شیر در صبح و با معده خالی باعث بسته شدن معده و در نتیجه لرز و غش می شود و درمان آن می تواند استفراغ کردن به گزارش شهرخبر، یکی از مهم ترین مسائل روزمره زندگی انسان، استفاده از انواع غذاها برای رفع نیاز گرسنگی و زنده ماندن است. در گذشته های نه چندان دور مردم اطلاعات زیادی در مورد غذای روزانه خود داشتند و می دانستند چه غذاهایی بخورند و چگونه طبخ کنند. شیر یکی از بهترین غذاهاست. مشروط بر اینکه شیر تازه دوشیده شده از گاو جوانی باشد که طعم و بوی بدی نداشته باشد. مصرف شیر در افراد گرم مزاج از غلبه خون جلوگیری می کند و محرک قوای جنسی و اشتها و تا حدی چاق کننده است. روش صحیح جوشاندن شیر روش صحیح جوشاندن شیر این است که به مقدار یک چهارم شیر آب را اضافه کرده سپس با حرارت ملایم بجوشانید. آنها می جوشند تا آب اضافی تبخیر شود. این روش جوشاندن برای بی ضرر شدن شیر پاستوریزه در بازار است زیرا شیر تازه محلی در دسترس همه نیست و قرار گرفتن در دمای پایین زیر صفر باعث سرد شدن شیر و افزایش مشکلات ناشی از مصرف شیر در افراد می شود. و این روش جوشاندن شیر مضرات مصرف آن را تا حدی کاهش می دهد. به گفته کردافشاری، استاد دانشکده طب سنتی، شیر برای افراد صفراوی و خشک مزاج مفید است و برای اعصاب و افرادی که معده ضعیف و سرد مزاج دارند مضر است. البته مصرف شیر با برنج به صورت فرنی یا شیر برنج برای طول عمر و زیبایی پوست مفید است. این استاد طب سنتی تاکید کرد: مصرف شیر با خرما و گردو برای چاق شدن و تقویت قوای جنسی مفید است. همچنین مصرف شیر صبحگاهی و ناشتا بدون اصلاح باعث بسته شدن دریچه معده و در نتیجه لرز و غش می شود که درمان آن استفراغ است. کلیه، مثانه، تب و خارش. طبیعت شیر ​​پاستوریزه سرد و مصرف آن با عسل و گلاب آن را بی ضرر می کند. همچنین شیر تازه محلی طبیعت گرم و مرطوبی دارد که مصرف آن با گلاب و عسل بی ضرر است. منبع: + امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید