شیر گرم یا سرد؛ مشکل اینجاست!



شیر اولین غذایی است که پس از تولد به شما معرفی می شود و تا ماه ها پس از تولد همچنان تنها منبع تغذیه کودک است. با این حال، این وابستگی انحصاری به شیر به عنوان یک منبع حیاتی تغذیه با بزرگتر شدن کودک از بین می رود و کودک به تدریج قادر به هضم غذاهای جامد می شود. شیر یکی از سالم ترین مواد غذایی حاوی کلسیم، ویتامین D و پتاسیم است و فواید زیادی برای بدن دارد. اما نگرانی بسیاری از افراد این است که شیر گرم یا سرد برای بدن بهتر است؟ به گزارش سلامت نیوز به نقل از DNA هند، در حالی که بیشتر مردم نوشیدن شیر گرم را ترجیح می دهند، اما ممکن است برخی از افراد شیر سرد را نیز دوست داشته باشند. به گفته متخصصان تغذیه، شیر سرد یا گرم، هر دو برای سلامتی مفید هستند. هر دو نوع شیر مزایای خاص خود را دارند. اینکه شیر سرد بنوشید یا گرم بستگی به فصل و زمان دارد. برخی افراد اصلا دوست ندارند شیر بنوشند اما مصرف شیر برای سلامت بدن بسیار مهم است. هر فرد باید روزانه حداقل 1 لیوان شیر بنوشد. مصرف شیر باعث تقویت استخوان ها و ماهیچه ها می شود. شیر گرم بهتر است یا سرد؟ نوشیدن شیر سرد در طول روز یا در تابستان مفیدتر است. در اثر مصرف آن حرارت بدن کاهش می یابد و بدن خنک می شود، در حالی که در زمستان اگر می خواهید در طول شب شیر بنوشید، بهتر است شیر ​​گرم بنوشید. شیر داغ بدن را گرم نگه می دارد و از سرما محافظت می کند. فواید شیر سرد چیست؟ در شیر سرد مقدار زیادی کلسیم وجود دارد به همین دلیل نوشیدن چندین بار آن سوزش سر دل و اسیدیته را برطرف می کند. علاوه بر این، به دلیل وجود الکترولیت ها در شیر سرد، بدن در طول روز هیدراته می ماند. اما سعی کنید از مصرف آن در زمان خواب خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث ناراحتی گوارشی و همچنین مشکلاتی مانند سرفه یا تشدید سرماخوردگی شود. شیر سرد به عنوان یک پاک کننده طبیعی صورت نیز شناخته می شود. پروتئینی به نام لاکتیم در شیر وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین پتاسیم موجود در شیر به شل شدن عضلات و رفع تنش عضلانی کمک می کند. به طور کلی شیر گرم یا سرد نقشی در ایجاد یبوست ندارد. تاثیر شیر به سیستم بیولوژیکی بدن افراد و تفاوت های فردی بستگی دارد و در همه افراد تاثیر یکسانی ندارد. یکی از کاربردهای اصلی شیر سرد درمان زخم معده است، اما شیر سرد چگونه این کار را انجام می دهد؟ کلسیم بالای شیر سرد باعث کاهش تولید اسید معده می شود و همچنین می تواند اسیدهای اضافی تولید شده را جذب کند. به همین دلیل استفاده از شیر سرد درمان خوبی برای زخم معده است. شیر سرد مزایای بیشتری نسبت به شیر گرم دارد، زیرا شیر سرد خواص خود را به طور طبیعی حفظ می کند و آسیب کمتری به بافت های گلو وارد می کند. بنابراین شیر سرد سالم، کامل و خنک است. به همین دلیل شیر سرد خنک کننده سالم است. اگر بوی شیر را دوست ندارید می توانید از پودر کاکائو در آن استفاده کنید. کارشناسان تغذیه می گویند شیر پاستوریزه نباید جوشانده شود و فقط باید ولرم استفاده شود. مصرف مداوم شیر با برنامه باعث کشیدگی عضلات، استخوان سازی، مقاومت لثه و آرامش می شود و همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخن های سالم و غیر شکننده مصرف شیر را باید در برنامه روزانه خود قرار دهید. شیر میکروب های روده بزرگ، معده و دستگاه گوارش بدن را سم زدایی می کند. افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، بهتر است در وعده صبحانه شیر را ولرم مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد، بهتر است ابتدا آن را گرم کرده و سپس بنوشند. همچنین برای از بین بردن باکتری های موجود در شیر (تب مالت) پزشکان جوشاندن آن را به مدت 20 دقیقه توصیه می کنند. منبع: + امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید