املت ماهی تن از آن دسته املت هایی است که شاید کمتر خورده باشید اما مطمئن باشید طعم لذیذ املت ماهی تن با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرشار از پروتئین را فراموش نخواهید کرد و مشتاق امتحان مجدد آن خواهید بود. زمانی که به یک صبحانه سریع و سالم نیاز دارید، یک املت ماهی تن درست کنید. برای درست کردن این املت خوشمزه واقعا نیازی به چیزهای زیادی ندارید. این غذا با مواد کم به راحتی تهیه می شود و به دلیل داشتن پروتئین بالا بسیار سیر کننده است. وقتی در مورد طرز تهیه املت ماهی تن بیشتر بدانید، می توانید روز خود را با یک املت سالم، پر پروتئین و پر انرژی شروع کنید یا می توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی میل کنید. این املت در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و به شما در صرفه جویی در زمان کمک می کند. اگر می خواهید در زمان صرفه جویی کنید، می توانید مواد لازم را از شب قبل تهیه و خرد کنید و فقط صبح تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید. در این مطلب طرز تهیه املت ماهی تن با گوجه فرنگی و سیب زمینی را برای شما شرح می دهیم. فهرست مطالب (کلیک کنید) انواع املت ماهی تن املت ماهی تن را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در ادامه با برخی از انواع آن ها آشنا می شویم. املت ماهی تن با گوجه مواد لازم برای تهیه املت با گوجه برای 4 نفر تخم مرغ: 5 عدد ماهی تن: 200 قوطی جعفری خرد شده: یک چهارم لیوان پیاز: 1 عدد سیر خرد شده: 1 عدد گوجه فرنگی: 2 عدد روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم املت ماهی تن با گوجه فرنگی یک غذای رژیمی، سرشار از پروتئین و خوشمزه است. طرز تهیه املت با گوجه فرنگی. ابتدا برای اطمینان از سلامت ماهی تن، آن را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بجوشانید تا باکتری کشنده ای به نام کلستریدیوم بوتولینوم را از بین ببرید. سپس ماهی تن را در ماءالشعیر بریزید و بجوشانید. درب آن را باز کنید تا خنک شود. سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و با پیاز، جعفری و سیر له شده مخلوط کنید. نمک، فلفل و ادویه دلخواه را به این مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و روغن را به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. ماهی تن خرد شده را به مواد اضافه کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و مواد آماده شده را روی سینی فر بریزید. فر را با دمای 160 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید تا املت شما آماده شود. این املت را می توانید بدون فر یا با تابه تهیه کنید که به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. ارزش غذایی (برای 5 نفر) کالری: 1067 چربی: 46.2 گرم پروتئین: 87.9 گرم کربوهیدرات: 47.4 گرم این مقدار کالری و ارزش غذایی برای 5 نفر است. کالری این املت ماهی تن با گوجه فرنگی برای 1 نفر 213.4 است. رژیم دکتر کرمانی تنها رژیمی است که هیچ غذایی را از دست نمی دهد، فقط همین الان تصمیم بگیرید که می خواهید وزن کم کنید و به اندامی که همیشه می خواستید برسید! از این لحظه در کنار شما هستیم تا با هم به هدفتان برسیم. ثبت نام کنید و در مورد خرید رژیم غذایی املت ماهی تن با سیب زمینی مشاوره دریافت کنید. در ادامه به تهیه آن می پردازیم. مواد لازم برای تهیه املت ماهی تن با سیب زمینی (برای 4 نفر) سیب زمینی: 2 عدد ماهی تن متوسط: 200 گرم رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری ادویه: نمک، فلفل و ادویه طرز تهیه املت تن ماهی با سیب زمینی با سیب زمینی شبیه املت ماهی تن با گوجه فرنگی است اما با این تفاوت که به جای گوجه فرنگی از سیب زمینی استفاده می شود. طرز تهیه این املت خوشمزه را در ادامه مطلب خواهیم خواند. سیب زمینی ها را بعد از پخت له کنید. سپس ماهی تن را در ظرفی خرد کرده و ادویه ها را به آن اضافه کنید. حالا پوره سیب زمینی را به ماهی اضافه کنید. تخم مرغ ها را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره مواد را کاملاً مخلوط کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و وقتی داغ شد مواد را داخل تابه بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. از خوردن املت ماهی تن همراه با سیب زمینی خوشمزه به همراه نان سنگک تازه لذت ببرید. این ماده غذایی باکیفیت سرشار از پروتئین و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب بسیار مفید است. البته این نکته مهم را فراموش نکنید که میزان اسیدهای چرب امگا 3 در یک قوطی ماهی تن می تواند متفاوت باشد. طرز تهیه املت ماهی تن با سیب زمینی بسیار آسان است. ارزش غذایی (برای 4 نفر) کالری: 614.8 چربی: 36.9 گرم پروتئین: 17.8 گرم کربوهیدرات: 64.4 گرم طرز تهیه املت ماهی تن برای طعم دادن بیشتر به املت ماهی تن، می توانید جعفری خرد شده یا فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید. استفاده کنید. اگر پیاز دوست ندارید، می توانید آن را از لیست مواد خود حذف کنید. ماهی تن را بدون روغن به مواد اضافه کنید. پیاز خرد شده و رب گوجه فرنگی را قبل از افزودن به مواد دیگر با روغن تفت دهید. می توانید به جای گوجه فرنگی رنده شده از گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید. افزودن قارچ تفت داده شده نیز به خوشمزه شدن این املت کمک می کند و پروتئین آن را افزایش می دهد، بنابراین می توانید هر چقدر که می خواهید در این املت استفاده کنید. سعی کنید روغن ماهی تن را به طور کامل حذف کنید. استفاده از پیاز خرد شده و سرخ شده به خوشمزه شدن این املت کمک می کند. این املت تن ماهی خوشمزه را هم در تابه روی اجاق گاز و هم در فر می توانید تهیه کنید. تفت دادن رب گوجه فرنگی به کار رفته در این املت به خوش رنگ و لذیذتر شدن این املت کمک می کند. برای اینکه املت را یک تکه و بدون شکستن برگردانید تا دو طرف آن کمی سرخ شود، بهتر است از یک کفگیر قوی استفاده کنید. به جای جعفری خرد شده بسته به ذائقه می توانید از اسفناج خرد شده استفاده کنید. امتیاز کاربر
منبع: نی نی نیوز