طرز تهیه قیمه اصفهانی، کاشانی، کرمانشاهی و ارومیه ای + مهارت سفالگری



قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است که در شهرهای دیگر ایران با دستور پخت های متفاوت و جذاب طبخ می شود. پخت این غذای لذیذ و مقوی در بین مردم اصفهان، کاشان، کرمانشاه و ارومیه رایج است و هر کدام با دستور پخت های متفاوت خود طعم دلپذیر و منحصر به فردی را برای شما به ارمغان می آورد. اساس دستور تهیه همه این قیمه های محلی، گوشت چرخ کرده است که نشان می دهد گیلاس یک غذای مغذی و سرشار از پروتئین است. برای بسیاری از افراد آشنایی با دستور پخت های مختلف یک اتفاق جذاب به حساب می آید و دوست دارند غذاهای محلی را با طعم های متفاوت خود بچشند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، توصیه می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و طرز تهیه قیمه اصفهانی، کاشانی، کرمانشاهی و ارومیه را یاد بگیرید. فهرست مطالب (کلیک کنید) طرز تهیه قیمه اصفهانی مواد لازم برای پخت قیمه اصفهانی 4 نفره مراحل پخت قیمه اصفهانی مراحل تکمیلی پخت قیمه اصفهانی طرز تهیه قیمه کاشانی مواد لازم برای طبخ قیمه کاشان 2 نفره , مراحل پخت قیمه کاشان, مراحل تکمیلی پخت قیمه, طرز تهیه قیمه کرمانشاهی, طرز تهیه قیمه کرمانشاهی, مواد لازم برای پخت قیمه کرمانشاهی 2 نفره, مراحل پخت قیمه کرمانشاهی, مراحل تکمیلی پخت قیمه کرمانشاهی, قیمه ارومیه, مواد لازم برای طبخ ارومیه. قیمه 6 نفره مراحل پخت قیمه ارومیه مراحل تکمیلی پخت قیمه ارومیه مواد لازم برای تهیه پخت قیمه اصفهانی 4 نفره گوشت چرخ کرده 400 گرم پیاز بزرگ 2 عدد آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری رب، 3 قاشق غذاخوری نعنا و ترخون، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن کافی. خوشمزه – لذیذ. ابتدا باید یکی از پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس با دست تمیز آن را کاملا فشار دهید. بگذارید آب اضافی آن تخلیه شود. سپس پیاز آبکش شده را به همراه گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی بریزید. وقت آن است که آرد نخودچی را به همراه مقدار مناسب نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به همان ظرف اضافه کنید. بعد نعناع را اضافه کنید و ترخون را کاملا بشویید و کمی زمان دهید تا آبکش شود. آن را به قطعات کوچک خرد کرده و به مواد داخل ظرف اضافه کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید تا خمیری با بافت یکنواخت به دست آید. 10 دقیقه با دست ورز دهید تا چسبناک شود. در اینجا به گوشت چرخ کرده می رسید و بهتر است روی آن را با سلفون تمیز بپوشانید. ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در این مدت می توانید تهیه سس گوشت چرخ کرده را شروع کنید. برای این کار باید پیاز باقی مانده را بشویید و به قطعات ریز خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن مایع در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا سرخ شود. توصیه می خواهیم به پیاز توجه کنید تا نسوزد. بعد از اینکه سبک و شیشه ای شد نوبت به اضافه کردن مقداری نمک و فلفل سیاه و … می رسد. یک دقیقه دیگر فرآیند تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها جذب پیاز شوند. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و در روغن پیاز کاملا تفت دهید تا رنگ و مزه خوبی بگیرد. بهترش کن. حتما بخوانید: طرز تهیه گوشت و مرغ تاس کباب + طرز تهیه آن. پخت قیمه ریزه اصفهانی. بعد از اینکه رب گوجه فرنگی شما خوش رنگ شد باید 5 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. سس قیمه ریزه را با حرارت اجازه دهید. بگذارید به آرامی بجوشد. بعد از یک ساعت کوفته ها را از یخچال خارج کرده و دوباره کمی ورز دهید. حالا نوبت آماده کردن قیمه است. در این مرحله باید مقداری از مخلوط را به اندازه گردو بردارید و در دستتان به شکل گلوله های کوچک بغلتانید. به آن شکل دهید. سپس آن را به آرامی در تابه ای که سس گوشت چرخ کرده را در آن آماده کرده اید قرار دهید. درست کردن کوفته ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام گوشت چرخ کرده استفاده شود. بعد از آن باید شعله زیر تابه را کم کنید تا کوفته ها طعم سس را بچشند. بعد از 5 دقیقه دوباره درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند. این مرحله یک تا یک ساعت و نیم طول خواهد کشید. در این مدت به ماهیتابه توجه کنید. وقتی سس گوشت چرخ کرده کاملا غلیظ شد، غذای شما آماده است. آن را در ظرف مناسبی سرو کنید و با مقداری برگ ریحان و گوجه فرنگی تزئین کنید. نکات تکمیلی برای پخت قیمه اصفهانی، این غذا را می توانید با نان محلی، لواش، بربری و سنگگ میل کنید. در کنار این غذا از ترشی، پیاز و سبزیجات کامل استفاده کنید. زمان آماده سازی مواد اولیه بین 20 تا 30 دقیقه و زمان پخت بین 60 تا 90 دقیقه خواهد بود. برای ناهار و شام می توانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید. توجه داشته باشید که مواد گفته شده برای یک وعده غذایی 4 نفره مناسب است. و اگر می خواهید آن را برای افراد بیشتری بپزید باید به همان میزان مقدار مواد اولیه را افزایش دهید. قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی استان اصفهان برای تهیه قیمه ریزه کاشانی 2 نفره 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز متوسط ​​1 عدد سیب زمینی متوسط ​​1 قاشق رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی، 2 تا 3 قاشق غذاخوری سبزی معطر خشک، 1 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، 1 قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی. پوست آن را جدا کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از پیاز را با رنده ریز رنده کرده و در ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید و با پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید. سبزیجات معطر، آرد نخودچی، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و همه این مواد را با هم خوب ورز دهید. وقتی خمیر چسبناک شد آن را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند. نصف دیگر پیاز را خرد کنید. یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط ​​رو به پایین بگذارید و مقداری روغن سرخ کردنی در آن بریزید و کمی صبر کنید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد و داخل ژل و ولز افتاد پیاز را خرد کنید. نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سیب زمینی را خوب بشویید و پوست بگیرید. آن را به قطعات متوسط ​​برش دهید. سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با مواد یکی دو دقیقه سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و کمی تفت دادن را ادامه دهید. وقتی رب شد وقتی رنگش خوب شد یک تا یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا بجوشد. در این مدت تمام گوشت چرخ کرده را به گلوله های کوچک گوشت تبدیل کنید. وقتی آب جوش آمد و دیدید جمع شد، آنها را داخل قابلمه بریزید و شعله را کم کنید. دوباره درب قابلمه را بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا غذایتان جا بیفتد. مراقب گلدان باشید؛ وقتی آبگوشت غلیظ شد آن را خاموش کنید. قیمه کاشانی را در ظرفی مناسب سرو کنید و با سنگک، لواش، بربر یا نان محلی میل کنید. حتما بخوانید: طرز تهیه کوکو کدو و سیب زمینی علاوه بر پختن قیمه کاشانیمی، می توانید غذای خود را با ریحان تزیین کنید. پختن قیسی برای ناهار، شام و افطار رایج است. همین نسبت را افزایش دهید. این غذا را می توانید با سبزیجات، ماست یا ترشی میل کنید. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود 80 دقیقه می باشد. من انواع غذا میخوام – همین الان برای تهیه قیمه کرمانشاهی در پیشخوان ثبت نام کنید مواد لازم برای پخت قیمه کرمانشاهی 2 نفره 250 گرم گوشت چرخ کرده 4 قاشق غذاخوری برنج 1 عدد پیاز متوسط ​​2 عدد تخم مرغ 200 گرم روغن جگر ماهی، چند قیس، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ، 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی، 2 قاشق غذاخوری رب یا رب انار گوجه فرنگی (بسته به ذائقه) یک قاشق غذاخوری شک رینمک، زردچوبه، فلفل سیاه و روغن کافی، یک قاشق غذاخوری لیوان آب جوش مراحل پخت قیمه کرمانشاهی، تهیه اولیه مواد اولیه در تهیه قیمه کرمانشاهی. چند ساعت قبل از پخت، لپه ها را در آب گرم خیس کنید تا راحت تر پخته شوند و پف آن از بین برود. در یک قابلمه کوچک بپزید. بعد از پخت با استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز آنها را کاملا له کنید. پیاز را خوب بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، لپه خرد شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. مقداری زعفران به این مخلوط اضافه کنید. و مخلوط کوفته را با دست خوب ورز دهید تا به خمیری یکدست و چسبنده تبدیل شود. مخلوط کوچک قیمه را کنار بگذارید تا خودش را بگیرد و کمی استراحت کند. پخت قیمه کوچک کرمانشاهی در این مرحله ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و 4 قاشق غذاخوری برنجی که از قبل خیس کرده اید بریزید. کمی صبر کنید تا برنج به حدی بپزد که شفاف شود. سپس به سلیقه خود رب انار یا رب گوجه فرنگی را تفت دهید و وقتی رنگ آن تغییر کرد در صورت تمایل به برنج اضافه کنید. در این مرحله قیمه و شکر را به مخلوط برنج و رب اضافه کنید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید. تا حالت خام آن گرفته شود. آن ها را داخل مخلوط برنجی که روی حرارت ملایم گذاشته اید بریزید و بگذارید یک ساعت مواد بپزند. با هم مخلوط کنید و بپزید. توجه داشته باشید که آب جوشی که به مخلوط برنج اضافه کرده اید باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بپوشاند. اگر آب قابلمه کم بود مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید. صبر کنید تا سس گوشت چرخ کرده کاملا مخلوط شود. در مرحله آخر بنا به ذائقه خود می توانید مقداری پیاز داغ یا نعناع به غذا اضافه کنید. در نهایت غذا را در ظرف مناسب سرو کنید و با نان یا برنج ساده میل کنید. نکات تکمیلی برای پخت قیمه کرمانشاهی می توانید به جای گوشت قرمز از مرغ یا ترکیب مرغ و گوشت قرمز استفاده کنید. مواد ذکر شده برای یک وعده غذایی دو نفره مناسب است. اگر می خواهید این غذا را برای افراد بیشتری بپزید، باید مواد را به نسبت مساوی افزایش دهید. این غذای محلی خوشمزه معمولا برای ناهار و شام سرو می شود. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود 30 تا 40 دقیقه و زمان پخت و انتظار 60 دقیقه خواهد بود. این غذا را می توانید طبق ذائقه خود با سبزیجات، ترشی، ماست یا دوغ میل کنید. در قیمه کرمانشاهی می توانید به جای گوشت قرمز از مرغ یا ترکیب مرغ و گوشت قرمز استفاده کنید. طرز تهیه قیمه ارومیه مواد لازم برای پخت قیمه ارومیه 6 نفر 500 گرم گوشت چرخ کرده لپه خام نصف پیمانه پیاز متوسط ​​2 عدد سیب زمینی متوسط ​​رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه زردچوبه و روغن به میزان لازم ابتدا لپه ها را در آب خیس کرده و بپزید. وقتی خنک شدند با کمک چرخ گوشت یا غذاساز آنها را له کنید. یکی از پیازها را پوست گرفته، بشویید و رنده کنید. آن را به گوشت چرخ کرده، نعناع پودر شده، نمک و فلفل اضافه کنید. سیاه و زردچوبه را مخلوط کنید. این ترکیب را ورز دهید تا گوشت چرخ کرده شما چسبناک و یکدست شود. سپس آن را کنار بگذارید تا استراحت کند. بعد از مدتی گوشت چرخ کرده را با دست به گلوله های کوچک تبدیل کنید و در روغن سرخ کنید تا طعم خامی پیدا کند. کوفته ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. پخت گوشت چرخ کرده ارومیه. یک پیاز دیگر را خوب بشویید، پوست آن را بگیرید و به قطعات ریز خرد کنید. آنها را در ظرف مناسبی سرخ کنید تا طلایی شوند. زردچوبه، نمک، فلفل سیاه. و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. به این ترتیب طعم خام رب و ادویه ها گرفته می شود و رب رنگ خوبی به خود می گیرد. یک لیوان آب جوش بریزید. در این مرحله سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. آنها را نگینی درشت خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید تا با شعله ملایم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد. در دقایق پایانی پخت در صورت تمایل می توانید کمی آبگوشت اضافه کنید. وقتی غذای شما دو سه بار دیگر جوشید و آب غلیظ شد، شعله را خاموش کنید. غذا را در ظرف مناسب سرو کنید و با لواشک، سنگک، بربر یا نان محلی میل کنید. نکات تکمیلی برای پخت قیمه ارومیه: زمان آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار 60 دقیقه خواهد بود. اضافه کردن آب و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد. این غذا را می توانید برای ناهار، شام و افطار میل کنید. استفاده از سبزیجات، ترشی یا ماست لذت شما را از خوردن این غذا دوچندان می کند. به مواد اولیه یک وعده غذایی توجه کنید. برای شش نفر مناسب است و اگر می خواهید به تعداد کمتر یا بیشتر بپزید باید مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید. در این مطلب با طرز تهیه قیمه اصفهانی، کاشانی، کرمانشاهی و ارومیه ای آشنا می شوید. این غذا یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای محلی است که توصیه می کنیم در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید