طرز تهیه مربای خانگی با طعمی بی نظیر + طرز تهیه مربا


چه کسی مربای خانگی را دوست ندارد؟ اگر طرز تهیه مربا را بلد باشید، می توانید به راحتی و بدون مواد نگهدارنده، خوشمزه ترین مرباها را در خانه درست کنید. هم مغذی است و هم بدون مواد مصنوعی. یکی از خوشمزه ترین مرباها مربا است. درست کردن مربا اصلا سخت نیست. فقط باید چند نکته را رعایت کنید تا مربا شیرین نشود و طعم نهایی خوبی به شما بدهد. در ادامه طرز تهیه مربای خانگی خوش رنگ و لعاب که به راحتی می توانید درست کنید را به شما آموزش می دهیم. فهرست مطالب (کلیک کنید) مربا به صبحانه گرم! مربا از تکه‌های میوه درست می‌شود که معمولاً آن‌ها را له می‌کنند و با شکر می‌پزند تا پکتین داخل میوه (نوعی فیبر در بسیاری از گیاهان که سلول‌های گیاه را به هم می‌پیوندد و به میوه خاصیت ژلاتینی می‌دهد) آزاد شود و مخلوط غلیظ شود و به دست برسد. قوام قابل پخش 1- میوه: اگر برای اولین بار است که مربا درست می کنید، بهتر است از انواع میوه های پرپکتین مانند مرکبات، سیب، زغال اخته، توت، آلو و … شروع کنید که این میوه ها به طور طبیعی با پختن با شکر راحت تر غلیظ می شوند. ، که برای نتایج بهتر ضروری است. 2- شکر: شکر علاوه بر شیرین کردن طعم، با پکتین و اسیدهای میوه، بافت ژلی ایجاد می کند که نشان دهنده مربای مناسب است. شکر همچنین به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند که رنگ میوه را حفظ کرده و از رشد کپک جلوگیری می کند. مرباهای کم قند اغلب به پکتین اضافی برای سفت شدن نیاز دارند. 3- پکتین: پکتین تولیدی تجاری زمانی به مربا اضافه می شود که میوه پکتین طبیعی کافی نداشته باشد. پکتین یک ماده طبیعی است که در انواع توت ها، سیب و سایر میوه ها یافت می شود. وقتی در دمای بالا در ترکیب با اسید و شکر پخته شود، به شکل ژل در می آید. این میوه با داشتن مقدار زیادی پکتین گزینه ای عالی برای تهیه مربا در فصل پاییز است. ابتدا مطمئن شوید که میوه های سالم و بدون پوسیدگی را انتخاب می کنید. هر چه میوه های سالم تری انتخاب کنید طعم نهایی مربا بهتر می شود. تهیه مربا در منزل و خانگی پخت مربا در منزل به مواد زیادی نیاز ندارد و به راحتی در عرض چند ساعت آماده می شود: پخت مربا در منزل به مواد زیادی نیاز ندارد و به راحتی در منزل تهیه می شود. مواد لازم برای این مقدار مربا برای یک شیشه کوچک مربا کافی است: 500 گرم شکر: 500 گرم زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری هل: 2 عدد آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری آب: 6 لیوان طرز تهیه مربا خانگی 1 – میوه ها را بشویید، پوست بگیرید و دانه ها را جدا کنید. ۲- گوشت خوک خرد شده را با آب و شکر داخل قابلمه بریزید و داخل آن بریزید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. 3- حالا حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت بگذارید بپزد. 4- در این مرحله هل و دانه زعفران دم کرده را به مربا اضافه کنید. 5- برای اینکه بفهمید مربا آماده است یا نه، کمی شهد را در یک لیوان آب سرد بریزید. اگر بدون پخش شدن به ته لیوان رسید یعنی مربا به قوام شما رسیده و باید آن را از روی حرارت بردارید. در غیر این صورت بگذارید دوباره بجوشد. 6- وقتی مربا به غلظت مناسب رسید حالا نوبت اضافه کردن آبلیمو است. وقتی کمی به جوش آمد مربای شما آماده است. ۷- اجازه دهید مربا خنک شود. سپس آن را در ظرفی که از قبل جوشانده اید و فاقد میکروب است بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هنر مربای رنگارنگ برای داشتن مربای خوش رنگ بهتر است چند نکته مهم اما ساده را رعایت کنید: هر میوه رسیده اما سفت را انتخاب کنید. برای پخت مربای قرمز وقتی 1 ساعت در حال پخت است پارچه ای روی درب قابلمه قرار دهید. برای خوش طعم شدن مربا هم می توانید از دارچین استفاده کنید. می توانید به جای آب لیمو از آب لیمو استفاده کنید. مربا را در قابلمه مسی سفید درست کنید تا رنگ خوبی بگیرد. برای جلوگیری از کپک زدن مربا دقت کنید که آب زیاد اضافه نکنید و مقدار شکر کم نباشد. وقتی مربا به جوش آمد، ته آن را بگیرید. می توانید یک تکه کوچک کره اضافه کنید و هم بزنید. این کار کف را از بین می برد. افزودن کمی گلاب می تواند طعم بسیار مطبوع و بی نظیری به مربای خانگی شما بدهد. گلاب را به همراه هل به مربا اضافه کنید. برای بهترین نتیجه، مربا را در مقادیر کم بپزید. به این ترتیب زمان پخت کوتاه شده و میوه رنگ و طعم طبیعی خود را حفظ می کند. مربا را تا شش ماه در جای خنک و تاریک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. پس از باز شدن، تا شش هفته در یخچال قرار دهید. هنگام درست کردن مربای خانگی، افزودن کمی گلاب طعم بسیار بی نظیری به مربای شما می دهد. شما نمی توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. با شکر قهوه ای، مربا معمولا گلوله است، به سختی می جوشد و طعمی متفاوت از شکر معمولی دارد. جوشاندن زیاد مربا معمولا بعد از سرد شدن باعث سفت شدن آن می شود. مراقب باشید با تماشای دقیق آن از این امر جلوگیری کنید. افزودن مقدار کمی دانه چیا به مربا باعث غلیظ و حجیم شدن آن می شود. از نشاسته ذرت استفاده کنید. نشاسته ذرت یک عامل غلیظ کننده رایج برای مربا، سس، سوپ و لعاب است. نکته ای که در مورد نشاسته ذرت به عنوان یک عامل غلیظ کننده باید در نظر داشت این است که رنگ مربا را کمی کدر یا شیری می دهد. نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید. سپس آن را به مخلوط مربا اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید تا مربا بلافاصله غلیظ شود. افزودن ژلاتین یک راه عالی برای حفظ مرباهای آبریزش است. دو روش برای غلیظ شدن مربا با ژلاتین وجود دارد. ساده ترین راه این است که ورقه های ژلاتین را در آب داغ نرم کرده و در حین پخت به مربا اضافه کنید. یا پودر ژلاتین را در آب گرم حل کرده و به مربای پخت اضافه کنید. اگر مربا درست کرده اید و می گذارید خنک شود اما هنوز آب می زند، مربا را دوباره در قابلمه بریزید و دوباره به جوش بیاورید تا شروع به کم شدن و غلیظ شدن کند. آنچه از مقاله مربا آموختیم: یکی از محبوب ترین میوه ها برای تهیه مربا، میوه است. به جای خرید مربا از کارخانه ای که پر از مواد افزودنی و نگهدارنده است، می توانید با قیمت کمتری مربای خانگی رنگارنگ درست کنید. البته برای اینکه تکه های مربا در حین جوش له نشوند، سرخ نشوند و شکری نشوند، باید نکات مهمی را در هنگام خرید و تهیه مربای خانگی رعایت کنید تا نتیجه نهایی عالی باشد. در این مقاله به بررسی هنر و تکنیک سفالگر در ساخت مربا پرداختیم. رعایت تمام این نکات ساده اما کاربردی مربای خوشمزه و خوش رنگی به شما می دهد. منابع: ++++ امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید