میوه های کپک زده و داستان کرم درون گیلاس



دو سوال مهمی که برای بسیاری از افراد پیش می آید موضوع کپک زدگی میوه ها و ماجرای کرم درون گیلاس است. به گزارش خبرگزاری مهر گلبان سهراب، وی درباره کپک های خاکستری یا آبی رنگی که وارد هسته میوه هلو می شود، توضیح داد: انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو می شوند و باعث تغییر رنگ آن می شوند، می توانند سلامت انسان را با تولید به خطر بیندازند. سم این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه کپک خاکستری یا انواع دیگر قارچ ها موادی هستند که در برخی میوه های رسیده دیده می شوند، ادامه داد: وقتی هلو را باز می کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است بهتر است از آن استفاده نکنید. آی تی. او اضافه کرد. : معمولا میوه هایی که روی درخت کپک می زنند به دلیل اینکه با اتصال به شاخه ترک های عمیقی دارند محل مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچ ها و باکتری ها هستند. آنها از آفات میوه گیلاس به شمار می روند، گفت: این مگس ها کوچکتر از مگس خونی هستند و تخم آنها زیر پوست آلبالو قرار می گیرد. وی با اشاره به اینکه معمولاً در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که بین 5 تا 8 روز به لارو یا کرم تبدیل می شود، افزود: این کرم های کوچک به یک طرف هسته می روند که این فرآیند بین 10 روز طول می کشد. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در صورت عدم استفاده از حشره کش های مناسب، بیش از 70 درصد آلبالوها در اکثر باغات آلوده به کرم هستند. سهراب ادامه داد: کرم های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامتی ندارد. وی توصیه کرد: گیلاس های آلوده به آفات و کرم ها معمولا روی آب شناور هستند. منبع: + امتیاز کاربر

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید