هرم غذایی چیست و چه کاربردی دارد؟


تاریخ ارسال: 15 ژوئن 1401 هرم غذایی نمودار و الگوی مصرف گروه های غذایی است. در این مطلب از اطلاعات پزشکی سایت سیب می بینیم که هرم غذایی چیست و هرم غذایی به چند دسته تقسیم می شود. هرم غذایی چیست؟ هرم غذایی راهنمایی برای خوردن غذاهای سالمی است که بدن ما به طور منظم به آنها نیاز دارد. هر هرم غذایی با توجه به هدف خود به گروه ها یا بخش هایی تقسیم می شود و مصرف هر گروه غذایی را به نسبت های مناسب برای آن رژیم تقسیم می کند. پیروی از هرم غذایی مناسب برای کودکان بسیار مهم است. زیرا، آنها باید بدانند که هر روز چه غذایی بخورند و چقدر به رشد آنها کمک کند. هرم غذایی گروه های مختلف غذایی را نشان می دهد که برای بدن انسان ضروری هستند. این هرم به پنج گروه غذایی تقسیم می شود که هر کدام از آنها تغذیه مورد نیاز بدن انسان را ارائه می دهد. هر گروه غذایی با یک نوار رنگی باریک و پررنگ مشخص می شود. هر چه نوار نازکتر باشد، بدن کمتر به آن نیاز دارد. هرم غذایی به چند دسته تقسیم می شود؟ شاید بتوان گفت که یک هرم غذایی بی نهایت وجود دارد. در واقع همانطور که گفتیم هرم غذایی دستورالعملی است برای دریافت غذای اصلی به مقدار لازم. بنابراین بسته به هدف رژیم غذایی شما می توان یک هرم غذایی منحصر به فرد برای شما طراحی کرد. هرم غذایی گسترده USDA در حال حاضر در اکثر متون و منابع استفاده می شود. معمولاً هر کشوری با توجه به منابع موجود یک هرم غذایی کلی تعریف می کند. هرم غذایی چگونه به ما کمک می کند؟ پاسخ به این سوال که چگونه هرم غذایی به ما کمک می‌کند، می‌توان اینطور خلاصه کرد که هرم غذایی در واقع به ما کمک می‌کند تا سالم‌تر باشیم. هر هرم غذایی نیز با معرفی میزان غذایی که می خورند مشخص می کند و هدف این است که مواد مغذی و تنوع کافی برای دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را دریافت کنیم. هرم غذایی اصلی شامل چه مواردی است؟ همانطور که گفتیم هرم غذایی از گروه های غذایی مختلف تشکیل شده است. اما این سوال پیش می آید که هرم اصلی غذایی شامل چه گروه های غذایی و چه اقلامی است؟ در اینجا پنج نکته کلیدی در حرکت رو به جلو با هرم غذایی آورده شده است. محصولات لبنی محصولاتی هستند که از شیر گاو، بز و لبنیات تهیه می‌شوند که شامل شیر، ماست، پنیر، دوغ و کشک می‌شود. مصرف لبنیات بسیار مهم است. زیرا آنها نه تنها کلسیم بلکه پروتئین، ویتامین A و ویتامین D را نیز برای بدن ما فراهم می کنند. محصولات بدون چربی برای بزرگسالان خوب است. زیرا بسیاری از لبنیات حاوی چربی هستند. مصرف 3 تا 4 وعده لبنیات در روز ضروری است. میوه ها میوه ها منبع طبیعی قند، فیبر و ویتامین ها به ویژه ویتامین C هستند. آنها به حفظ پوست سالم و هضم خوب کمک می کنند. خوردن 2 تا 4 وعده میوه تازه ضروری است. سبزیجات همه سبزیجات تازه سبز، نارنجی یا سبز تیره، ساقه، ریشه یا گل یک گیاه خوراکی نیز سبزیجات هستند. نخود، کلم، سیب زمینی، اسفناج و غیره همگی از منابع سالم تغذیه هستند. سبزیجات حاوی ویتامین C، آهن و کلسیم هستند و بسیار سالم، کم چربی و کالری هستند. مصرف 3 تا 5 وعده سبزیجات ضروری است. گوشت، لوبیا و آجیل انواع مختلفی از گوشت حیوانات هستند که می توان آن را خورد. با این حال، هر یک از آنها مزایا و معایب خود را دارند. گوشت های بهتری مانند مرغ، بوقلمون و ماهی باید بیشتر مصرف شوند. گوشت قرمز یا بیکن دارای چربی و کلسترول بالایی هستند. بنابراین، باید از آنها اجتناب شود. تخم مرغ، لوبیا خشک، توفو، سویا و آجیل می توانند منابع جایگزین گوشت باشند. اینها منابع اصلی پروتئین، آهن، روی و ویتامین B12 هستند. مصرف 2 تا 3 وعده گوشت در روز ضروری است. غلات غلات یکی از مهم ترین گروه های غذایی در هرم تغذیه سالم هستند. زیرا با داشتن کربوهیدرات های مفید انرژی بدن را تامین می کنند و با داشتن فیبر زیاد به سلامت دستگاه گوارش ما نیز کمک زیادی می کنند. غلات همچنین حاوی پروتئین و گروهی از ویتامین ها هستند. عدس، نخود، ذرت، گندم، جو، برنج و انواع مختلفی از غلات هستند. نحوه چیدمان گروه های غذایی در مثلث هرم غذایی هر هرم غذایی از چندین طبقه تشکیل شده است و هر چه به بالای هرم نزدیک می شویم مصرف مواد غذایی در دسته های بالاتر محدودتر می شود. در واقع، در رده پایین هرم تغذیه سالم، غذاهایی وجود دارند که باید بیشتر مصرف شوند. کلاس 1: سبزیجات، سالاد و میوه ها (حداقل 5 تا 7 وعده در روز). اگر بیشتر مصرف شوند بهتر است. آب میوه های شیرین نشده را نیز می توان یک بار در روز مصرف کرد. کلاس 2: غلات کامل و نان، سیب زمینی، ماکارونی و برنج (3 تا 5 وعده در روز، حداکثر 7 وعده برای پسران نوجوان و مردان 19 تا 50 ساله). غلات کامل بهترین گزینه هستند. دسته سوم: شیر، ماست و پنیر (3 وعده در روز و 5 وعده غذایی برای 9 تا 18 سال). بهتر است از شیر و ماست کم چرب بیشتر از پنیر استفاده شود. طبقه 4: گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، لوبیا و آجیل (2 وعده در روز). بهتر است از گوشت بدون چربی، مرغ (بدون پوست) و ماهی استفاده کنید. ماهی های چرب را تا دو بار در هفته مصرف کنید. تخم مرغ، لوبیا و آجیل نیز در این دسته قرار می گیرند. محدود کردن گوشت های نمکی فرآوری شده مانند سوسیس، بیکن و ژامبون؛ کلاس 5: تا حد امکان از چربی ها و روغن ها (در مقادیر بسیار کم) استفاده کنید. چربی های تک غیراشباع و سبک را انتخاب کنید. روغن های کلزا، زیتون، کانولا، آفتابگردان یا ذرت انتخاب های بهتری هستند. سس مایونز و سالاد را محدود کنید. زیرا حاوی مقدار زیادی روغن هستند. همیشه وعده های غذایی خود را با کمترین چربی یا روغن بپزید. کباب کردن، پختن، بخارپز کردن و آب پز کردن جایگزین های خوبی برای سرخ کردن هستند. طبقه بالا: در هرم غذایی اصلاح شده، قفسه بالایی از بقیه هرم جدا می شود. کلاس برتر شامل غذاها و نوشیدنی های سرشار از چربی، شکر و نمک است. این غذاها برای سلامتی ضروری نیستند و نباید هر روز مصرف شوند. مقادیر بسیار کم یک یا دو بار در هفته حداکثر است. اگر در مورد هرم غذایی سوالی دارید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح کنید تا پزشکان سایت اپل به سوال شما پاسخ دهند. سوالات متداول در مورد هرم غذایی هرم غذایی چیست؟ هرم غذایی راهنمایی برای خوردن غذاهای سالمی است که بدن ما به طور منظم به آنها نیاز دارد. هر هرم غذایی با توجه به هدف خود به گروه ها یا بخش هایی تقسیم می شود و مصرف هر گروه غذایی را به نسبت های مناسب برای آن رژیم تقسیم می کند. هرم غذایی اصلی چند طبقه دارد؟ هرم اصلی غذایی از 5 طبقه و یک طبقه بالا تشکیل شده است. هرم غذایی چگونه به ما کمک می کند؟ هرم غذایی به ما کمک می کند تا مواد مغذی مورد نیاز بدن را به مقدار کافی دریافت کنیم و از غذاهای مضر برای داشتن بدنی سالم پرهیز کنیم. منابع https://www.hsph.harvard.edu https://mocomi.com https://www.gov.ie

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید