5 غذای پروتئینی خوشمزه با کمترین میزان چربی


چرا خوردن غذاهای پروتئینی می تواند تغییری جذاب و حرفه ای در بدن ایجاد کند؟ راز آن چیست؟ آیا شما هم احساس می کنید که میزان پروتئینی که در طول روز دریافت می کنید کمتر از نیاز بدنتان است؟ طبق مطالعات، مصرف مواد غذایی پروتئینی باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. متأسفانه بسیاری از روش‌های پخت غذاهای پروتئینی همچنان سرشار از چربی و کلسترول هستند. در نتیجه به جای اینکه به سلامت بدن کمک کند باعث بیماری می شود و فشار و چربی شما را افزایش می دهد. در این مطلب به معرفی غذاهای سرشار از پروتئین و کم چربی می پردازیم و طرز پخت کامل آنها را به شما آموزش می دهیم. میزان پروتئین مورد نیاز برای هر فرد، یک رژیم غذایی سالم و متعادل باید حداقل 10 تا 35 درصد پروتئین داشته باشد. این بدان معناست که برای حفظ سلامتی باید روزانه حداقل 50 تا 175 گرم پروتئین مصرف کنید. راز سلامتی حفظ تعادل بین مصرف چربی و پروتئین است. برای حفظ این تعادل، بهتر است موارد زیر را به خاطر بسپارید و آن را در آشپزی و تهیه غذای روزانه خود به کار ببرید: سفیده تخم مرغ را مصرف کنید. استفاده از لبنیات کم چرب؛ با پخت، کباب کردن و جوشاندن، چربی موجود در غذاها را کاهش دهید. از گوشت بدون چربی و بدون چربی استفاده کنید یا چربی و پوست گوشت را قبل از پختن جدا کنید. در ادامه چند غذای پروتئینی عالی را به شما معرفی می کنیم و طرز پخت آنها را به صورت تصویری به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای برگر مرغ: آرد گندم: سه ​​چهارم فنجان مایه خمیر: نصف قاشق چایخوری عسل: یک قاشق غذاخوری تخم مرغ: یک قاشق غذاخوری روغن کانولا: یک قاشق غذاخوری دانه کنجد: نصف قاشق چایخوری ذرت: یک دانه روغن زیتون: یک قاشق چایخوری سینه مرغ: 170 گرم پونه کوهی خشک: یک چهارم قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای: نصف طرز تهیه ابتدا آرد، مایه خمیر و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. در ظرف دیگری عسل را در آب گرم حل کنید. یک ظرف دیگر بردارید و تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید و دو قاشق از آن را بردارید و در ظرف کوچک دیگری بریزید. روغن کانولا را به تخم مرغ اصلی اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید و خمیر به دست آمده را در ظرفی با سطح کوچکی که چرب است بریزید و بگذارید یک تا دو ساعت روی آن را ببندید. روی تخته و خمیر مقداری آرد بریزید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه کافی ورز دهید و دوباره خمیر را با دستمال یک ساعت بپوشانید دو قاشق تخم مرغ را که کنار گذاشته اید روی خمیر بمالید و کنجد را روی آن بمالید. خمیر؛ آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر با دمای بیست درجه قرار دهید. یک قرص سیر و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در تابه سرخ کنید. حالا مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. پونه کوهی، نمک، فلفل و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. در نهایت نان را برش داده و مواد را در بین آن قرار دهید تا پروتئین و غذای خوشمزه شما آماده است! مواد لازم عصاره مرغ کم نمک: نصف پیمانه سس گوجه فرنگی: 50 گرم خامه غلیظ: یک قاشق غذاخوری جعفری: به مقدار لازم. طرز تهیه این غذای پروتئینی: پیاز را خرد کرده و در تابه تفت دهید. سینه مرغ و حبه های سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پودر زیره، پودر گشنیز، پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آب مرغ، سس گوجه فرنگی و خامه غلیظ را به آن اضافه کنید. در نهایت مواد را با برنج قهوه ای در ظرفی ریخته و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید. سالاد تخم مرغ و نخودچی مواد لازم نخود پخته: 140 گرم گوجه گیلاسی: 5 عدد تخم مرغ آب پز: دو عدد پیاز: 110 گرم جعفری: یک قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا جعفری را خرد کرده و با گوجه فرنگی مخلوط کنید. نخود؛ پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید؛ در آخر تخم مرغ ها را بشکنید و به مواد اضافه کنید. از پروتئین و غذای سالم خود لذت ببرید! خوراک بوقلمون و سیب زمینی مواد لازم بوقلمون چرخ شده: 140 گرم سیب زمینی خرد شده: یک پیمانه روغن زیتون: یک قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی: 110 گرم جعفری: یک قاشق غذاخوری ریحان خشک: یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز: یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک: یک چهارم قاشق چایخوری آماده سازی. برای تهیه این غذای پروتئینی ابتدا تابه را کمی چرب کرده و بوقلمون را در آن سرخ کنید. نمک، فلفل، پونه کوهی، پودر چیلی و پودر پیاز را اضافه کنید. سیب زمینی و آب را در تابه بریزید تا کمی بپزد. سس گوجه فرنگی، بوقلمون و سبزیجات را اضافه کنید. در نهایت غذای پروتئینی خود را با کمی جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید. کتلت کینوا و سالمون مواد لازم ماهی قزل آلا: 225 گرم اسفناج: 28 گرم کینوا: سه چهارم پیمانه پیاز: یک قاشق غذاخوری سس خردل: یک قاشق غذاخوری تخم مرغ: یک قاشق غذاخوری پودر ماهی: نصف قاشق چایخوری روغن زیتون: یک قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا مخلوط کنید. ماهی سالمون. بریزید و خرد کنید؛ اسفناج و پیاز را خرد کرده و در تابه تفت دهید و سپس سالمون را اضافه کنید. سس کینوا و خردل را اضافه کنید. تخم مرغ را هم بزنید و همراه با پودر ماهی به مواد دیگر اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و در تابه سرخ کنید. در پایان، برای سلامتی، تندرستی و تناسب اندام، مصرف بیشتر مواد غذایی پروتئینی ضروری است. بنابراین پیشنهاد می کنیم همیشه سعی کنید از غذاهایی که بیشترین پروتئین و کمترین چربی را دارند در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنید تا از طعم و مزه و سلامت و تناسب اندام آنها نیز لذت ببرید. منبع: sparkpeople

منبع: نی نی نیوز

دیدگاهتان را بنویسید